FOREVER SKIN OIL ( ALPHA-E-FACTOR )

34.64

Replenishing Skin Oil

Product#653

 

Ervaar de licht fruitige bloemengeur van onze gezichtsolie. Upgrade je beauty routine en verwen je huid met deze heerlijke zijdezachte olie.

Een luxe ondersteuning voor de huid die het vochtgehalte herstelt. Extraatje, de olie is vrij van siliconen.

Categorie:

Beschrijving

BESCHRIJVING

De Replenishing Skin Oil helpt om de huid te beschermen tegen omgevingsfactoren, vocht te herstellen, de elasticiteit te verbeteren ën fijne lijntjes te verminderen. Deze lichte, siliconenvrije olie bevat retinol en een mix van vitamine E, aloë vera en bernagiezaadolie, die de huid kalmeren en verzorgen.

Verwen je huid met de voeding die ze verdient
De antioxiderende kracht van de Replenishing Skin Oil wordt gevoed door vitamine E, die een dubbele functie vervult door omgevingsfactoren te helpen bestrijden en tegelijkertijd een zachte en stralende huid te bevorderen. Deze voedende formule levert de huid ook andere antioxidanten zoals vitamine A en retinylpalmitaat, die helpen de huid op een subtiele manier te beschermen tegen omgevingsfactoren en huidveroudering.

De bernagiezaadolie zorgt voor perfecte hydratatie voor een droge en/ of gevoelige huid. De hoge concentraties essentiële vetzuren dienen als een natuurlijke manier om het vocht te herstellen.

Snelle feiten
· Voedt en herstelt het vochtgehalte
· Helpt omgevingsfactoren te bestrijden
· Mooie combinatie van antioxidanten en plantaardige ingrediënten
· Geweldig voor alle huidtypes